vitrinekast-expert

Alle vitrinekasten

Vitrine voor uw verzameling

Uw collectie bijzondere vazen, een verzameling prachtige beelden of stoere auto's, ze komen het beste tot hun recht in een vitrinekast. In een glazen vitrine kunt u uw verzameling mooi uitstallen en van alle kanten bekijken. Vitrinekasten zijn niet alleen leuk voor thuis, maar zijn ook goed te gebruiken in openbare ruimtes en bedrijven.

Alle vitrinekasten
Type
Opties
Materiaal profielen
Vorm
Hoogte
Prijs
Merk
Breedte
"vitrinekast-expert.be
is een klasse shop"
Beslist

Meer weten? Lees dan even verder

Tips bij het kiezen van een vitrinekast

Zoekt u een vitrinekast voor uw woning of bedrijf? In deze webshop vindt u een groot assortiment vitrinekasten voor thuis en voor professionele toepassingen, zoals musea, scholen en kantoren. Om het u gemakkelijker te maken bij het kiezen van een vitrine, vindt u hieronder meer informatie over vitrinekasten en tips voor het maken van uw keuze. In de eerste plaats is het raadzaam om na te denken over het soort vitrinekast dat u zoekt. Zoekt u een staand model, een wandvitrine of een tafelvitrine? Daarnaast vindt u in ons assortiment ook diverse vitrinekastsets.

Aluminium en houten vitrinekasten

Na het kiezen voor een bepaalde soort vitrinekast, is het handig om te bepalen welk materiaal uw voorkeur heeft. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat u nadenkt over het gewenste formaat van de vitrine. Wij bieden niet alleen vitrinekasten van aluminium, maar ook houten vitrinekasten. Als u kiest voor een aluminium vitrinekast, heeft u meestal de keuze uit verschillende kleuren. Veruit de meest gebruikte kleuren zijn zwart, wit en zilver. Voor vitrinekasten worden meestal geen opvallende kleuren gebruikt, omdat het natuurlijk om de inhoud van de vitrine gaat. Een houten vitrinekast wordt doorgaans niet in een bepaalde kleur geverfd, aangezien deze van zichzelf al een prachtige, natuurlijke uitstraling heeft.

Extra opties voor uw vitrinekast

Naast de standaard eigenschappen als materiaal en formaat, zijn veel vitrinekasten uitgerust met handige extra's. Zo zijn er verschillende modellen die voorzien zijn van een onderkant. Aan de onderzijde van de vitrine bevindt zich in dat geval een handig kastje, waarin u waardevolle objecten of bijvoorbeeld de voorraad van uw winkel in kunt opbergen. Bij iedere vitrinekast wordt daarnaast ook aangegeven of deze is voorzien van een slot om uw waardevolle eigendommen goed te beveiligen. Verder zijn diverse vitrinekasten uitgerust met verlichting. Met behulp van deze lampjes kunt u uw verzameling nog beter uitlichten. Niet alle vitrinekasten worden standaard geleverd met extra accessoires, maar voor veel modellen zijn deze wel apart verkrijgbaar. U kunt ze vinden in het menu 'Accessoires'.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Benton Amethist

Vraag: Heeft de achterwand een spiegelwand

Antwoord van onze expert: Nee, de achterwand is van gehard glas.

Benton Meteoor

Vraag: Welk gewicht kunnen de glasplaten hebben?

Antwoord van onze expert: De standaard geleverde glasplaten beschikken over een draagvermogen van ongeveer 10 kg, mits egaal verdeelt. Nu kunt u dikkere glasplaten laten plaatsen waardoor het draagvermogen toeneemt echter hangt het ook van de breedte af van de kast, als de kast smaller is (86cm), dan zal het draagvermogen toenemen tot ongeveer 20 á 25 kg. Als u een brede kast wilt (200cm) dan zal het draagvermogen rond de 15 kg uitkomen. Mocht u interesse hebben in een van onze kasten en u wilt dan ook de meerprijs weten van de dikkere glasplaten, laat het ons dan even weten.

Benton Saffier

Vraag: Kan de Benton Saffier geleverd worden met (a) een spiegelende achterwand en/of (b) in kleur zwart in plaats van zilver?

Antwoord van onze expert: Deze kast kan inderdaad geleverd worden met een spiegelende achterwand. De extra kosten hiervoor bedragen 100 euro. De kast is niet in een andere kleur leverbaar.

Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.