vitrinekast-expert

Klantenservice
03 747 91 02
Subcategorieën:

Alle vitrinekasten

Filters

Filter op:
Type
Toon resultaten (51)
Materiaal profielen
Toon resultaten (51)
Opties
Toon resultaten (51)
Vorm
Toon resultaten (51)
Hoogte
Toon resultaten (51)
Breedte
Toon resultaten (51)
Merk
Toon resultaten (51)
Prijs
Toon resultaten (51)
Alle vitrinekasten

Vitrine voor uw verzameling

Uw collectie bijzondere vazen, een verzameling prachtige beelden of stoere auto's, ze komen het beste tot hun recht in een vitrinekast. In een glazen vitrine kunt u uw verzameling mooi uitstallen en van alle kanten bekijken. Vitrinekasten zijn niet alleen leuk voor thuis, maar zijn ook goed te gebruiken in openbare ruimtes en bedrijven.

Tips bij het kiezen van een vitrinekast

Zoekt u een vitrinekast voor uw woning of bedrijf? In deze webshop vindt u een groot assortiment vitrinekasten voor thuis en voor professionele toepassingen, zoals musea, scholen en kantoren. Om het u gemakkelijker te maken bij het kiezen van een vitrine, vindt u hieronder meer informatie over vitrinekasten en tips voor het maken van uw keuze. In de eerste plaats is het raadzaam om na te denken over het soort vitrinekast dat u zoekt. Zoekt u een staand model, een wandvitrine of een tafelvitrine? Daarnaast vindt u in ons assortiment ook diverse vitrinekastsets.

Aluminium en houten vitrinekasten

Na het kiezen voor een bepaalde soort vitrinekast, is het handig om te bepalen welk materiaal uw voorkeur heeft. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat u nadenkt over het gewenste formaat van de vitrine. Wij bieden niet alleen vitrinekasten van aluminium, maar ook houten vitrinekasten. Als u kiest voor een aluminium vitrinekast, heeft u meestal de keuze uit verschillende kleuren. Veruit de meest gebruikte kleuren zijn zwart, wit en zilver. Voor vitrinekasten worden meestal geen opvallende kleuren gebruikt, omdat het natuurlijk om de inhoud van de vitrine gaat. Een houten vitrinekast wordt doorgaans niet in een bepaalde kleur geverfd, aangezien deze van zichzelf al een prachtige, natuurlijke uitstraling heeft.

Extra opties voor uw vitrinekast

Naast de standaard eigenschappen als materiaal en formaat, zijn veel vitrinekasten uitgerust met handige extra's. Zo zijn er verschillende modellen die voorzien zijn van een onderkant. Aan de onderzijde van de vitrine bevindt zich in dat geval een handig kastje, waarin u waardevolle objecten of bijvoorbeeld de voorraad van uw winkel in kunt opbergen. Bij iedere vitrinekast wordt daarnaast ook aangegeven of deze is voorzien van een slot om uw waardevolle eigendommen goed te beveiligen. Verder zijn diverse vitrinekasten uitgerust met verlichting. Met behulp van deze lampjes kunt u uw verzameling nog beter uitlichten. Niet alle vitrinekasten worden standaard geleverd met extra accessoires, maar voor veel modellen zijn deze wel apart verkrijgbaar. U kunt ze vinden in het menu 'Accessoires'.

Laatste reviews

 • Op de website de ideale kast gevonden om losse kunstvoorwerpen goed in tot hun recht te laten komen.
  Kerkmann Expoline rechthoek Geen verborgen kosten: €639
  Kerkmann Expoline rechthoek
 • "Mooi afgewerkte vitrinekast, goed verstelbaar, en goede afleverservice/montage. Enige nadelige punt wil ik vermelden. De gemonteerde lichtspots heb ik na 2u branden vervangen aangezien deze veel te warm worden en dit schade toebracht aan mijn figurines. Voor de prijs van de vitrine waren led-spots een betere keuze geweest. Wellicht een aandachtspunt bij verdere verkopen. Mvg, Maickel Gunther"

  Benton Meteoor
  Benton Meteoor
 • "Mooie en bruikbare kast met veel ruimte. Alleen mis ik een aan en uit knop. Verder veel succes."

  Benton Monoliet
  Benton Monoliet
 • "Ik had een kleine goedkope vitrinekast met slechte verlichting. Heb tientallen sites bekeken en kwam uiteindelijk terecht bij Benton Meteoor... Nu staat mijn art deco glaswerk er prachtig bij... De kast is prachtig en de verlichting heel mooi, service heel goed, wordt geheel gemonteerd geleverd. Kortom prima! Eén klein minpuntje, er zit geen schakelaartje op om de verlichting van de kast aan en uit te doen.... "

  Benton Meteoor
  Benton Meteoor

Veelgestelde vragen

 • Pols Potten Show Case Lamp Large

  is het mogelijk om een vitrinkastje van 49x34 te bestellen en de verlichting is dat met snoer ?

  Gevraagd door schopman op 29 september 2014

  Op dit moment is er nog 1 pakket op voorraad. De kast heeft geen batterij.

  Antwoord van onze expert
 • Vitroo Tusenbein MPC 800

  Kan er Ledverlichting gemonteerd worden ?

  Gevraagd door Paul Van Steenberghe op 22 september 2014

  De Vitro Tussenbein heeft twee 20w halogeenlampen. Met een beetje handige vingers zou u zelf natuurlijk een alternatief systeem er in kunnen monteren.

  Antwoord van onze expert
 • Vitroo Tusenbein MPC 800

  Hoeveel weegt de kast ?

  Gevraagd door Paul Van Steenberghe

  De kast weegt ongeveer 65 kilo.

  Onze expert