vitrinekast-expert

Alle vitrinekasten

Filters

Type
Toon resultaten (82)
Materiaal profielen
Toon resultaten (82)
Opties
Toon resultaten (82)
Vorm
Toon resultaten (82)
Hoogte
Toon resultaten (82)
Breedte
Toon resultaten (82)
Merk
Toon resultaten (82)
Prijs
Toon resultaten (82)
"vitrinekast-expert.be
is een klasse shop"
Beslist
Alle vitrinekasten

Vitrine voor uw verzameling

Uw collectie bijzondere vazen, een verzameling prachtige beelden of stoere auto's, ze komen het beste tot hun recht in een vitrinekast. In een glazen vitrine kunt u uw verzameling mooi uitstallen en van alle kanten bekijken. Vitrinekasten zijn niet alleen leuk voor thuis, maar zijn ook goed te gebruiken in openbare ruimtes en bedrijven.

Tips bij het kiezen van een vitrinekast

Zoekt u een vitrinekast voor uw woning of bedrijf? In deze webshop vindt u een groot assortiment vitrinekasten voor thuis en voor professionele toepassingen, zoals musea, scholen en kantoren. Om het u gemakkelijker te maken bij het kiezen van een vitrine, vindt u hieronder meer informatie over vitrinekasten en tips voor het maken van uw keuze. In de eerste plaats is het raadzaam om na te denken over het soort vitrinekast dat u zoekt. Zoekt u een staand model, een wandvitrine of een tafelvitrine? Daarnaast vindt u in ons assortiment ook diverse vitrinekastsets.

Aluminium en houten vitrinekasten

Na het kiezen voor een bepaalde soort vitrinekast, is het handig om te bepalen welk materiaal uw voorkeur heeft. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat u nadenkt over het gewenste formaat van de vitrine. Wij bieden niet alleen vitrinekasten van aluminium, maar ook houten vitrinekasten. Als u kiest voor een aluminium vitrinekast, heeft u meestal de keuze uit verschillende kleuren. Veruit de meest gebruikte kleuren zijn zwart, wit en zilver. Voor vitrinekasten worden meestal geen opvallende kleuren gebruikt, omdat het natuurlijk om de inhoud van de vitrine gaat. Een houten vitrinekast wordt doorgaans niet in een bepaalde kleur geverfd, aangezien deze van zichzelf al een prachtige, natuurlijke uitstraling heeft.

Extra opties voor uw vitrinekast

Naast de standaard eigenschappen als materiaal en formaat, zijn veel vitrinekasten uitgerust met handige extra's. Zo zijn er verschillende modellen die voorzien zijn van een onderkant. Aan de onderzijde van de vitrine bevindt zich in dat geval een handig kastje, waarin u waardevolle objecten of bijvoorbeeld de voorraad van uw winkel in kunt opbergen. Bij iedere vitrinekast wordt daarnaast ook aangegeven of deze is voorzien van een slot om uw waardevolle eigendommen goed te beveiligen. Verder zijn diverse vitrinekasten uitgerust met verlichting. Met behulp van deze lampjes kunt u uw verzameling nog beter uitlichten. Niet alle vitrinekasten worden standaard geleverd met extra accessoires, maar voor veel modellen zijn deze wel apart verkrijgbaar. U kunt ze vinden in het menu 'Accessoires'.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Benton Amethist

Vraag: Heeft de achterwand een spiegelwand

Antwoord van onze expert: Nee, de achterwand is van gehard glas.

Pols Potten Show Case Set 3

Vraag: Graag contact over wand vitrinekast 100x100x30 lichte kleur, is die ook beschikbaar met bovenlichaam? Is bovenkant van de kast van glas? Met vriendelijke groet , Alexandrien van der Burgt 06-20440569

Antwoord van onze expert: Het is mij helaas niet duidelijk om welke kast het gaat. Graag ontvangen wij van u een e-mail hierover om u verder te helpen.

Benton Saffier

Vraag: Kan de Benton Saffier geleverd worden met (a) een spiegelende achterwand en/of (b) in kleur zwart in plaats van zilver?

Antwoord van onze expert: Deze kast kan inderdaad geleverd worden met een spiegelende achterwand. De extra kosten hiervoor bedragen 100 euro. De kast is niet in een andere kleur leverbaar.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.